Opis: Oranżeria to najmłodsza strefa hotelu, w której przestrzeń restauracji płynnie przenika się z zielenią ogrodu. Celem było stworzenie przytulnego miejsca, w którym goście mogliby cieszyć się widokiem bujnej roślinności nawet zimą. Całość została podzielona na dwie podstawowe części: kawiarnianą,
z wygodnymi kanapami i niskimi fotelami oraz restauracyjną a’la carte. Podział ten funkcjonuje na co dzień, jednak aranżacja przestrzeni została tak zaplanowana, by można było ją dostosować do zmieniających się potrzeb hotelu. Większość mebli (w tym regałów) jest ruchoma, a oranżeria może zostać łatwo zaadaptowana na potrzeby zamkniętego bankietu lub sali tanecznej. Integralną częścią projektu jest bogata roślinność, zaaranżowana we współpracy z APPO Architektura Krajobrazu. Dyskretne, klimatyczne oświetlenie Sali zapewniają naturalne wiklinowe lampy wykonane przez polskich rzemieślników wg naszego projektu.